Klik Ke Laman Sesawang

.

MAKLUMAN: Kami membuka ruang 'Karya' untuk kita berkongsi puisi, sajak, pantun, seloka, gurindam, syair serta cerpen. Alamatkan hasil karya asli anda ke: editor.pahangku@gmail.com atau inbox ke Facebook: PahangKu Fan Page. Sertakan juga nama penuh jika menggunakan nama pena. Sumbangan karya anda sangat kami hargai, terima kasih - editor.

#MH370

#MH370

Saturday, January 29, 2011

Rahsia SPM Cikgu Mala




Cikgu Mala ni rupanya tak lah sepandai mana. Kalau dilihat daripada sijil SPM beliau, rasanya budak sekarang lebih pandai dan bijak daripada beliau. Boleh dikatakan sekarang ini saban tahun pasti ramai lepasan SPM mendapat 10A. Tapi cikgu Mala alahai...

Adakah orang sebegini layak menjadi YB? Fikir fikirkanlah.

6 comments:

  • Anonymous says:
    February 23, 2012 at 10:27 AM

    Kah..kahh..kah.. BUsuk hati punya tajuk.. memang UMNGUK laa.. :(

  • Anonymous says:
    May 16, 2012 at 12:57 PM

    tak pandai pun tak apa ... janji tak sapu duit rakyat 250 juta lembuuuuu
    cerdik macam umnoou tu pun tak reti nak kira kat Penang dulu kerusi umnooou lebih tapi bagi kat gerakan tok pek cina jadi CM .. sekarang dok melalak lembu lembuuu

  • Anonymous says:
    October 31, 2012 at 9:04 AM

    Anon 12:57 PM,disebabkan rafizi bangang tu la lebih 30 penternak satelit yg yg 100% bumiputra di bwh naungan NFC kantoi tak leh cari makan tau tak.korang tanggung le akibatnya apabila menghalang rezeki orang.kau dan pr yg melalak lembuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.....

  • Anonymous says:
    February 6, 2013 at 1:10 PM

    Ohhh...rupa nya dia dari aliran art.
    Ingatkan dari aliran science.
    Suroh dia ambil mata pelajaran seperti berikut>>>>untok SPM...

    Maths, Add. Maths, Pure Physic, Pure Chemistry,Biology,English,Bahasa Malaysia,English,English Lit. Apa macam....boleh????

  • Anonymous says:
    June 12, 2013 at 9:47 AM

    Kenapa highlight kan pada "kelulusan S.A.P. " . Semua sijil SPM Pangkat Satu ada benda tu.

    Yang penting tengok dekat atas ada tulis "bahagian satu " maksudnya pangkat satu lah tu. Cumanya yang pelik kenapa dia tak ambil matematik ye? ...

  • Anonymous says:
    June 18, 2013 at 12:46 AM

    asyik dapat tujuh dengan lapan je. hehe. terok.

Ruang Iklan Untuk Disewa