Klik Ke Laman Sesawang

.

MAKLUMAN: Kami membuka ruang 'Karya' untuk kita berkongsi puisi, sajak, pantun, seloka, gurindam, syair serta cerpen. Alamatkan hasil karya asli anda ke: editor.pahangku@gmail.com atau inbox ke Facebook: PahangKu Fan Page. Sertakan juga nama penuh jika menggunakan nama pena. Sumbangan karya anda sangat kami hargai, terima kasih - editor.

#MH370

#MH370

Sunday, January 13, 2013

Anak Muda Tinggalkan Hadi Semasa Berucap


Hj Hadi langsung tak ada kesan pengaruh keatas anak muda sepertimana Anwar Ibrahim. Sebaik sahaja Hj Hadi berucap, ada yang terus angkat kaki keluar stadium. Maklumlah ceramah pemimpin PAS selalunya terlebih mengarut. Balik balik Kelantan, Terengganu, PAS dan zalim. Macamlah negeri lain ni tak wujud kat Malaysia. Sebab tu anak muda PR khususnya PKR meluat dengan pimpinan PAS. Hanya orang PAS totok dan orang Kelantan je yang sanggup tadah telinga dengar. Orang lain kalau ikut hati nak baling je botol air ke arah pentas hehehe.

P/S : Nak tambah sikit, Hj Hadi kata UMNO BN tak hormati demokrasi. Tetapi yang merusuh tak tentu pasal lepas rakyat tolak PR ni apa pulak? Kan ini menunjukkan PR dengan sendirinya tak menghormati hak demokrasi dan hak rakyat. Harap je ada "title" Haji kat depan nama tetapi pembelit sungguh orang tua ni.

6 comments:

  • Anonymous says:
    January 13, 2013 at 10:59 PM

    Haji Hadi kalau bercakap pun tak ada isi macam tong kosong. Tiada aura.

    Mungkin orang PAS sokong dia pasal Spek dia kot.

  • Anonymous says:
    April 18, 2013 at 2:50 PM

    Aku tak pernah hadir mana-mana program Hj. Hadi ni. Tapi kalau tengok dia cakap kat TB, tak lalu aku nak dengar weh. Tak ada buah butir yang boleh kasi 'impek'. Cakap merapu.

  • Anonymous says:
    April 22, 2013 at 1:39 PM

    salam.... kalau aura tak ada... karisma jauh sekali...dia hanya sesuai memimpin takat DUn Rhu saja....lagi elok pimpin aje bini-bini dia yang ada tu..... kalau sebagai PM... sedey laa sapa yang memilihnya....tak ada vision punya otak.... anak saya pun ketawa dengar dia cakap... jauh bumi dari langit bandingkan dengan PM2 sebelum ini dan kini.....vote for BN PASTI.

  • Anonymous says:
    May 20, 2013 at 8:46 PM

    lipas mana layak nk kondem singa. yg nk kondem TGHH., anda nilai dari mana?

    d sisi ulama' dunia beliau ada kedudukan.

  • Anonymous says:
    May 25, 2013 at 6:45 PM

    hadi ni bukannya cerdik sangat, infact sori to say, quite mediocre. a mendicant.

    but as they say, in a brainless community, a man with ONE BRAIN CELL is ulamak pemimpin.

    remember amanat haji hadi? which he conveniently brushed aside as never happened. well as GOD is my witness, he will pay during his life time.

    a pas friend recently told me a story about haji hadi. he had a dream in which our Prophet PBUH Nabi Muhammad SAW came and visited him. but alas the Prophet turned his face away from hadi. hadi woke up crying and shared this story with some people, which trickled down to this friend of mine.

    i'm not surprised at all. would anyone with a brain cell?

  • Anonymous says:
    May 28, 2013 at 8:14 AM

    Zalim kat telinga pendengar.Kalu kerajaan Zalim tak la awak gemuk dan boleh kahwin ramai sebab kaya raya. Tu sebab ramai keluar. Rasa nak terkencing dengar haha

Ruang Iklan Untuk Disewa