Rangkaian Media Sosial PahangKu

.

Thursday, October 23, 2014

VIDEO RAKAMAN SEKS BERSAMA ISTERI - USTAZ AZAHAR IDRUS


Video Lucah Lelaki Mirip Ustaz Azhar Idrus Tersebar
Telah tersebar meluas tentang adanya video rakaman perlakuan seks individu yang menyerupai Ustaz Azahar Idrus dilaman-laman media sosial. Bagaimanapun tiada kesasihan mengenainya.

Banyak pihak menganggap itu semua adalah kerja terkutuk cybertropper pembangkang dalam usaha mengalih isu Anwar Ibrahim serta isu sentuh anjing yang tidak berjaya pengaruhi minda umat Islam terutama penyokong kerajaan Barisan Nasional

Diatas, kami paparkan video klip soal jawab bersama Ustaz Azaar Idrus mengenai perlakuan merakamkan perlakuan seks dengan isteri dari segi hukum. Mungkin ini lebih berfaedah dari mencari-cari video yang dikatakan perlakuan individu berkenaan sendiri.

Mungkin itu juga usaha awal pihak tertentu yang berkepentingan untuk memberikan gambaran buruk kepada ustaz dan para ulamak negara kita atau akan dijadikan panduan dan perbandingan dengan tuduhan yang dikenakan terhadap Anwar Ibrahim dalam kes sodominya yang sudah semakin dekat kepenghujung.

Kepada cytro pro kerajaan, harap jangan kita terperangkap dengan mainan 'pencacai' pembangkang dalam mainan isu.

Sebentar tadi menerima masej whatsapp dari kawan yang rapat dengan Pas;

Salam buat semua. Dalam masa terdekat ini video seks yang dikatakan mirip Ustaz Azhar Idrus bakal tersebar dan menjd viral dikalangan kita. Kalian sendiri mungkin akan menerima atau telah melihat video tersebut. Saya juga telah menerima dan menonton video bertempoh 38 saat tersebut, namun saya tidak akan sebarkan kerana kesahihan video tersebut belum diketahui dan ia melibatkan aib orang lain.

Saya minta semua bertenang khususnya ahli dan penyokong PAS supaya tidak cepat melatah. Apa yang mendukacitakan adalah, penyebaran video tersebut bukanlah drp musuh politik PAS iaitu UMNO. Kem PKR dan Anwar Ibrahim selaku musuh dalam selimut PAS sendiri yang telah menyebarkan video tersebut.
Mengapa? Kerana DAP, PKR dan Anwar Ibrahim sekarang terdesak dengan kempen #RakyatHakimNegara yang tidak mendapat sambutan di kalangan rakyat, tiada momentum. Ceramah-ceramah Anwar Ibrahim kebelakangan ini gagal untuk mendapat crowd yang besar.

Oleh itu, kini PKR dan Anwar Ibrahim menggunakan teknik 3D iaitu Distraction (gangguan), Diversion (alih perhatian) dan juga Division (pembahagian) untuk memanipulasi isu video seks Ustaz Azhar Idrus ini untuk kepentingan dirinya sendiri supaya mendapat sokongan ahli dan penyokong PAS dengan menuding jari dan menyalahkan UMNO dalam perkara ini.

Umum mengetahui, selama ini sebarang perhimpunan dan demonstrasi sebahagian besar crowd adalah daripada akar umbi PAS sendiri. Oleh itu, PKR dan Anwar Ibrahim cuba menyemai benih kebencian terhadap UMNO dan seterusnya mempergunakan akar umbi PAS sendiri untuk memenuhi dan meramaikan perhimpunan #RakyatHakimNegara 28 Oktober ini hanya kerana demi kepentingan dirinya sendiri.

Umum mengenali bgmn Anwar Ibrahim dan RBA DAP begitu bijak menggunakan segala peluang yg ada utk memberi kelebihan kpd mereka dan menambah kebencian rakyat kpd UMNO. Lihat video lucah Setiausaha Agung PAS, Datuk Mustafa Ali dan gambar lucah Azmin Ali, MB PKR Selangor. Siapa yg mula menyebarkannya kalau bukan drp org2 DAP dan PKR sendiri! Akhirnya UMNO juga yg akan dipersalahkan....


editor


0 comments:

share2