Rangkaian Media Sosial PahangKu

.

Tuesday, February 25, 2014

FOTO HANGAT LEBAI PAS?



Kami menerima sekeping foto dari seorang pembaca yang mengirimkannya ke emel kami. Menurutnya foto ini di rakam sendiri dan menunjukkan perlakuan buruk orang kampongnya yang terkenal dengan ketaksubannya kepada sebuah parti pembangkang yang kononnya perjuangkan Islam.

Kami tidak dapat mengesahkan kebenaran dakwaan tersebut, namun jika ianya benar ini tentu tidak menggambarkan sikap yang sepatutnya oleh mereka yang mendakwa diri mereka lebih Islamic dari orang lain.


6 comments:

  • Anonymous says:
    February 26, 2014 at 12:42 AM

    yg sebenornya depa ni saja berseronok lepas solat berjamaah tadi
    sambil sembang2 mengeteh aka mengetom tengok EPL ... teringat plak org tua2 penah cakap .. kalo nak tau besaq peliaq org tu tengok jer middle finger ...
    hah ! ... saper yg menang ... ??
    he he he

  • Anonymous says:
    February 26, 2014 at 8:19 AM

    Kalau ye pn nak buat fitnah,pastikan gambo tu perfect,ni nmpak sgt edit,bongok,aku nmpak depa buat gambo peace,sapa la yang bahlul edit camni,fitnah.....

  • macai barisan says:
    February 26, 2014 at 8:32 AM

    Hehe... cantiklah korang... bila penyokong BN buat korang kata edit, yang korang buat kat gambar rosmah...najib tu tak edit pulak? Ingat gambar Stopa spenda dulu tu? Siap keluar gambar tebar roti canai dn kata gambar yang sebenarnya sebagai edit, lepas tu bila dah keluar video klip Stopa sedang 'mengentek' baru mulut korang telopong... seronok nengok Stopa mengibar spenda besau dia.. hahah... hempehlah korang macai PKR...

  • Anonymous says:
    February 26, 2014 at 10:38 AM

    anon 8:32
    cuba ko buat gambo peace dgn tapak tangan mengadap muka ... camana pulak rupanya kan .... tak ke dah macam rupa maknyah atau awek gedik buat selfie ... ??
    so .. siapa yang bahlul .. he he he

  • Anonymous says:
    February 26, 2014 at 10:56 AM

    Middle finger tgan kanan ke kiri?

  • Anonymous says:
    February 26, 2014 at 10:57 AM

    Middle finger tgan kanan ke kiri?

share2