Kuantan - Pemandu bas kolej IKIP dilaporkan maut dalam keadaan kemalangan yang mengerikan dengan kepalanya hancur digilis tayar belakang bas yang dipandunya.
Beliau dilaporkan terjun/terjatuh dari bas dipandunya di Jalan Tanjung Lumpur, Peramu kira-kira jam 5 petang tadi.
Pemandu yang dikenali sebagai Wan Mohd Shah Wan Ramli, 58 tahun, dilaporkan maut ditempat kejadian. Selain dari sebuah kereta yang dipakir ditepi jalan, beberapa buah gerai juga turut mengalami kerosakan dalam kemalangan berkenaan.
Berita dan foto tersebar pantas melalui grup-grup whatsapp sekitar Kuantan.
Berita dan foto tersebar pantas melalui grup-grup whatsapp sekitar Kuantan.







No comments:
Post a Comment
Segala komen yang tersiar adalah pandangan dan pendapat peribadi dan PahangKu tidak sesekali mewakili sesiapa atau mana-mana pihak dan tanpa dipengaruhi berhak untuk menyiar atau tidak komen yang ditulis. Pandangan dan pendapat dari komen yang tersiar tidak juga merupakan pandangan PahangKu ~ Editor