Pages

Wednesday, March 2, 2011

Calon PAS Kebas Duit Rakyat?


Semua orang dah tahu yang calon PAS DUN Kerdau akan bungkus. Malah dah ada penyokong PAS yang beransur ansur pulang semula ke kampung halaman sebab tak sanggup terima kekalahan. Dan sekarang aku nak cerita sikit pasal calon PAS Merlimau.

Calon PAS Merlimau ni tak popular sangat. Malah ada juga cerita buruk tentang calon ni. Dia ni katanya dah melesapkan duit sebanyak RM100 ribu ringgit. Bukan duit orang lain, tetapi duit bapak sedara dia juga. Huh duit bapak sedara dia sendiripun dia kebas, apatah lagi duit rakyat nanti. Orang macam ni memang tak boleh percaya lah.

Kalau nak tahu cerita lanjut, boleh klik sini.

1 comment:

  1. Salam

    Ape kata saudara Pahang-Ku buat sikit ulasan mengenai Tun Mahathir mengenai Tuan Guru Nik Aziz dan kenyataan beliau mengenai Tengku Zafrul, Ketua Pegawai Eksekutif (CEO) Maybank Investment Bank Bhd dalam Utusan Malaysia Online pada 27 Febuari baru-baru ini.

    Kenyataan beliau;

    "Orang Melayu keliru dan tidak tahu hendak pergi ke mana. Kerajaan tolong pun mereka masih keliru.

    "Ada negara yang kerajaannya langsung tidak tolong rakyat. Kerajaan kita wujudkan peluang kerja sampai ada banyak pekerjaan tetapi orang tidak mahu kerja," katanya.

    Pada sidang akhbar sama, Dr. Mahathir berkata, Ketua Pegawai Eksekutif (CEO) Maybank Investment Bank Bhd., Tengku Zafrul Tengku Abdul Aziz tidak perlu meletak jawatan kerana mempertikai pelantikan Tan Sri Mohd. Isa Abdul Samad sebagai Pengerusi Felda.

    "Saya tidak fikir dia perlu letak jawatan. Itu dia punya pendapat, kita tidak perlu dengar," katanya.

    ReplyDelete

Segala komen yang tersiar adalah pandangan dan pendapat peribadi dan PahangKu tidak sesekali mewakili sesiapa atau mana-mana pihak dan tanpa dipengaruhi berhak untuk menyiar atau tidak komen yang ditulis. Pandangan dan pendapat dari komen yang tersiar tidak juga merupakan pandangan PahangKu ~ Editor